Vauland hyttegrend

Vauland ligger i inngangen til Trollheimen, så nært Jøldalen som værnegrensen tillater bygging av hytter. Området byr på rolig, variert og vakker natur og egner seg for alle som ønsker å tilbringe tid nært naturen vekk fra en travel hverdag !

Dronefilm fra hyttefeltet og området rundt

Hyttefeltet ligger like over 1 1/2 time sørover fra Trondheim. Fra hyttefeltet er det 25 minutter til dagligvarebutikk, kiosk og bensinstasjon, 40 min til Nerskogen skisenter, 60 min til Oppdal Skisenter. 

På vinteren er det mange oppkjørte skiløyper i området, blant annet en rundløype på 5 km og en kortere som starter i toppen av feltet. Det også kun 8 km å gå inn til Jøldalshytta på fine oppkjørte løyper. Resten av året egner området seg godt til trilleturer, fotturer eller sykling i ulikt terreng (blant annet på grusveier, stier og i høye fjell). God tilgang på flere fine fiskevann. Alt dette og mer finner du like utenfor dørstokken! 

Tomtene som selges er på 1 mål, med helårsvei helt frem og strøm, vann og avløp er klart !

 

Ved interesse eller spørsmål, ta kontakt med:

Martin Grendal
tlf. 414 03 021
Mail: mgrendal@online.no

 

Klikk her for reguleringsplan for hyttefeltet.

Mer informasjon om området: www.joldalsveien.no

 

Filmen ble produsert av Grendal Foto og Film, ta kontakt om du  interessert  i noe lignende eller har andre spørsmål angående film og foto.