_MG_0946 - Grendal Foto og Film (OG) copy.png

Tjenester


- bedrift  -  privat fotografering - drone  -  bilfoto  -  restaurering -

Her finner du et utvalg av Grendal Foto og Film's tjenester samt noen eksempelbilder fra tidligere oppdrag. Har du et annet formål enn eksemplene på denne siden er det bare å ta kontakt

BEDRIFT

 

Bedrifter kan ha stor nytte av profesjonelle foto både til internt brukt og til markedsføring. Jeg tar bilder av bedriftslokalene både inne og ute. Har nylig kjøpt inn en DJI Phantom 4 drone som gjør det mulig å ta gode bilder fra vinkler som tidligere kun har vært mulig med småfly, på en enkel måte og til en brøkdel av prisen. Jeg tar også portrettfoto av ansatte, som også kan gjøres i arbeidssituasjoner. 

Det er ikke nødvendig å gjøre noen forberedelser før bedriftsfoto, jeg har med alt som trengs av utstyr og bruker medbrakte blitzer eller den naturlige belysningen. 

Er det ellers noe du lurer på, eller noen ideer du har er det bare å kontakte meg så finner vi en løsning som passer for din bedrift og deres behov. 

 

PRIVAT FOTOGRAFERING

Situasjonsfoto i naturen, Ann Magritt

Situasjonsfoto i naturen, Ann Magritt

Kjærestefotografering, Kristi og Hans

Kjærestefotografering, Kristi og Hans

Har du noe du vil ha et profesjonelt bilde av,
jeg kan hjelpe deg ! 

Det kan dreie seg om alt fra et arrangement som konfirmasjon eller bryllup til landskap, personlige portretter og barnefoto.

Ta kontakt med meg nå og fortell hva du ønsker, så finner vi en løsning som passer deg ! 

Veldig profesjonell, imponerende bilder og rask levering!
— Kristi og Hans
Artist Henry Land

Artist Henry Land

Speedflyer Lasse Skår

Speedflyer Lasse Skår

LUFTFOTO OG DRONEVIDEO

Grendal Foto og Film er din leverandør av luftfoto og dronefilm i høy kvalitet og med kort leveringstid til en god pris. Ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud!

Oppdrag utføres med en DJI Phantom 4 drone som leverer bilder med oppløsning opp til 12 megapixler og film i 4K oppløsning. 

Godkjent av Luftfartstilsynet copy.png

Bruksområder for dronefoto

De vanligste bruksområdene er blant annet bilder og film av eiendommer og boliger, samt næringsområder. Det gir et helt nytt perspektiv og en veldig god oversikt. Reklame, kartlegging og inspeksjon er også aktuelle bruksområder. Ved bruk av drone er det enkelt å inspisere utsatte deler av bygninger eller maskiner som ellers er vanskelig å komme til på andre måter. Landbruk er også et aktuelt område, da er det ofte snakk om foto/film for kartlegging av avlinger eller luftfoto av eiendom. Kun fantasien setter grenser for bruksområdene av drone. 

Med min bakgrunn innen foto utnyttes informasjonen fra dronens bildesensor til det ytterste for å komponere de beste bildene.

Ta kontakt med meg i dag hvis du har noen spørsmål eller ønsker bistand med foto eller video fra høyden ! Fortell hva du ønsker og ditt behov så får du inne kort tid et uforpliktende pristilbud.

BILFOTO

Det er til enhver tid ca. 60.000 bruktbiler til salgs i det norske markedet. Gode bilder er en verdiøkende investering som får frem forskjellene og trekker flere potensielle kjøpere til din bil. Gode bilder har stor effekt for både private salg og forhandlere. Så sant det er konkurranse i markedet vil gode bilder alltid ha en positiv innvirkning i bilsalget. 

Jeg fotograferer biler både for bedrifter/forhandlere og privatpersoner. Fotograferingen kan gjennomføres med kunstig belysning, virtuelle riggbilder og mange flere teknikker.

BMW Torstein - Grendal Foto og Film (OG)  _MG_9777_-Edit.jpg

Bilforhandler

Forhandlerfoto er veldig enkelt å gjennomføre, fotograferingen skjer i lokalet uten behov for tilpasninger eller forberedelser. Jeg bruker egne medbrakte blitzer eller det lyset som finnes naturlig hvis det har god kvalitet. Ingen rigging er nødvendig å det hele kan være over på ca. en halv time. 

IMG_0368 - Grendal Foto og Film (OG)-Edit.jpg

Skreddersydd

Jeg kan også skreddersy fotograferingen etter dine ønsker, dette gjelder både for bedrifter og private, slik at du får de bildene du ønsker deg. Det kan for eksempel innebære fotografering ute "on location", bilder i bevegelse eller en mer permanent opprigning i lokalene. 

Ta kontakt med meg å forklar meg hva du har sett for deg så finner vi en løsning passer deg ! :) 

RESTAURERING AV BILDER

 

Gamle fotografier på papir falmer mye med tiden. Ofte oppstår blasse farger, små rifter, massevis av hvite prikker og fuktskader. 

Har du et foto som trenger en overhaling?
Jeg reparerer og restaurerer gamle, slitte og ødelagte foto slik at de blir som nye igjen!
Gjør minnene tilgjengelige for ettertiden.

Ta kontakt helt uforpliktende så finner vi ut hva jeg kan gjøre med dine bilder :) 

Som et eksempel har du over en sammenligning av før og etter av to bilder som er restaurert. Legg spesielt merke i bildet til høyre at alle detaljer er skarpere og tydeligere, i tillegg til at skadene i ansikt og på klær, og skadene på vinduet og taket. På det venstre bildet kan du legge merke til justeringen av fargene og gjennoppbygningen av hjørnene av bildet.