LowRESIMG_0073 - Grendal Foto og Film (OG)-Pano-Edit.jpg
 

Grendal Foto og Film

 

Portefølje

Om meg

Ole Grendal, fotograf med tilhold i Oppdal, Trøndelag. Oppvokst blant skoger, elver, vakre fjell og ville dyr har jeg blitt evig forelsket i den ville norske naturen. Jeg er ofte ute på tur for å ta bilder av det vakre Norge og verden har å by på.

Som fotograf ønsker jeg å vise folk som ikke ser, eller ikke har mulighet til å se hvor fint Norge egentlig er. Vi nordmenn tar ofte våre omgivelser forgitt og ser oss blinde på dem. Mitt personlige mål som fotograf er å vise at man behøver ikke å reise langt for å få store og vakre opplevelser. Ofte er det nok å stoppe opp, ta seg tid til å se seg rundt og ta inn alle inntrykk. 

Min foto erfaring er vid og inneholder alt fra natur- og landskaps-fotografering til fotografering av biler og portretter, sport, eiendommer. Jeg tilbyr også film, med blant annet drone og håndholdt gimbal-rig. Jeg elsker jobben min og anser meg selv som priviligert som har muligheten til å jobbe med noe jeg har en så lidenskapelig interesse for. Selv mener jeg dette er noe som reflekteres i arbeidet jeg gjør og i viljen jeg har til å stå på for å skape det som kunden blir fornøyd med, og som jeg samtidig kan være stolt over å presentere!

Hvis jeg kan hjelpe deg, eller ditt firma med å ta bilder/film, eller hvis du er interessert i bildene jeg tar må du ikke nøle med å ta kontakt for en uforpliktende samtale !

NOEN AV MINE KUNDER

Oppdal Juniorkorps, Vind IL (Gjøvik), Kildevangen Behandlingssenter, Panisk Produksjon, Vitnett AS, Circle K Kallerud, Oppdalsbanken, Quartett Eiendomsutvikling AS, 7 Blåner, Circle K E6 Berkåk, Vauland Hyttefelt, Oppdal Everk, samt mange private personer. (se Grendal Foto og Films facebook side for noen kundevurderinger) 

IMG_1834BW square.jpg

Videoer

Du finner flere filmer ved å klikke her !

Fotosekken min består av

 

Kamera
- Canon EOS 7D mark II
- GoPro Hero 4 Black
- GoPro Hero
- DJI Phantom 4 drone (12M kamera og 4K film)

Objektiver
- Tokina 11-20mm f/2.8 AT-X PRO DX
- Canon 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
- Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art
- Canon 70-200mm f/4 L IS USM

Lys
- Canon Speedlite EX430II
- Godox softbox
- 120 cm multireflektor

Sekker
- EVOC CP Camera Pack 26L
- Peak Design Everyday Backpack 20L

Div
- Manfrotto 190XPRO3 Alu MT Stativ
- Manfrotto MHXPRO-BHQ2 Kulehode
- Manfrotto 290 MT293A3 Stativ
- DJI Ronin-M 3-akset gimbal med LCD monitor
- Skulder rigg
- Diverse GoPro utstyr
- Wacom Intuos Pro Medium tegnebrett

Software
- Adobe Lightroom CC
- Adobe Photoshop CC
- Adobe Premiere Pro CC
- Adobe After Effects CC
- Apple Final Cut Pro
- LR Timelapse
- Aurora HDR
- Sequence
- VirtualRig