Kjærestefotografering med Kristi og Hans

Lørdag 20. august var jeg på Oppdal sammen med Kristi og Hans for å fotografere dem. Begge to drar bort nå snart i forbindelse med utdanning og de ønsket å ta noen bilder sammen før sommeren er over. 

Et av parets favoritter

Et av parets favoritter

IMG_4909 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
Veldig profesjonell, imponerende bilder og rask levering!
— Kristi og Hans
IMG_4833 - Grendal Foto og Film (OG)-Edit.jpg
IMG_4908 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
IMG_4854 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
IMG_4923 - Grendal Foto og Film (OG).jpg

Du kjenner deg kanskje igjen, ingen av dere er spesiellt komfortable forran kameraet og som regel står den ene bak kameraet. Bildene dere har sammen er kanskje kun noen snapshots fra fester eller noen "selfies" fra alpintbakken. Det er selvsagt ingenting galt med det. Men kanskje er ingen av dem er virkelig gode og får frem energien, følelsen og kjærligheten mellom dere, og hvor dere får vist dere fra deres beste side. Dette er noe jeg gjerne vil hjelpe dere med!