Reklame med stor verdi !

DJI_0194-2 - Grendal Foto og Film (OG)-Pano.jpg

Foto og film fra luften gir et nytt og unikt perspektiv som viser frem eiendommer og nærmiljøet på en god og oversiktlig måte. Unik plassering, det må vises frem!

I luften har en muligheten til å plassere kameraet i hvilken som helst vinkel. Vis frem hva som ligger i området rundt, enten det er skole, barnehage, butikker, hav, fjell eller skog, med drone får du bilder og film som viser alt på best mulig måte! 

Reklamefilm for Byggetrinn 3 i Gorsettunet hyttefelt, like ved Stølen Skisenter i Oppdal. 

Grafikk og tekst kan enkelt legges til i bilder og film i etterbehandling for å gi enda mer informasjon. For eksempel som vist over om nærområdet muligheter for shopping, ski og alpint. 

Bildene og filmen over er alle fra Byggetrinn 3 i Gorsettunet like ved Stølen Skisenter i Oppdal. Se gorsettunet.no for mer informasjon om hyttefeltet. Andre dronefilmer og reklamefilmer for hyttefelt kan du finne på min YouTube-kanal.

Barnefotografering på Fagerhaug

Fotografering av søsknene Kaja og Mikkel ute i vakre høst omgivelser på Fagerhaug i Oppdal. Høsten er en fantastisk årstid å fotografere ute, varmt sollys store deler av dagen og vakre farger i omgivelsene. En perfekt anledning til å fotografere disse to søsknene ! 

Kunne du tenkt deg noen gode bilder av dine barn ? Ta kontakt med meg i dag å bestill fotografering. Jeg kommer gjerne hjem til dere og gjennomfører fotograferingen der. Det gir et mye mer unikt og personlig preg i stede for standardiserte bilder tatt i studio. 

VW Golf på Gjøvik

Bil-fotografering er også et av mine arbeidsområder. Det skjer både for folk som ønsker å ha fine bilder av bilen sin samt de som skal selge bil og ønsker å ha profesjonelle bilder til salgsannonser på nettet. 

For noen uker siden fotograferte jeg denne lekre Golfen i gatene på Gjøvik. Ta en titt på bildene og kommenter hva du synes ! Kunden ble veldig fornøyd ! Ta kontakt med meg i dag for å bestille fotografering av din bil ! 

Et av kundens favoritt bilder

Et av kundens favoritt bilder

LowRESIMG_5936 - Grendal Foto og Film (OG).jpg

 

SKAL DU SELGE BIL ? 
Det er til enhver tid ca. 60.000 bruktbiler til salgs i det norske markedet. Gode bilder er en verdiøkende investering som får frem forskjellene og trekker flere potensielle kjøpere til din bil. Gode bilder har stor effekt for både private salg og forhandlere. Så sant det er konkurranse i markedet vil gode bilder alltid ha en positiv innvirkning i bilsalget. Bestill fotografering i dag ! 

 

Photoshoot med Henry Land

Henry Land er et hett EDM-navn grunnet solid internasjonal oppmerksomhet rundt hans remixer. Låter av blant annet Diplo, Calvin Harris, Ariana Grande og 2Pac har fått nytt liv etter en real overhaling av nordmannen. Henry Land har nå markert overgangen fra DJ og produsent til selvstendig artist med sin første originale låt ”Runaway”.

Onsdag 07. september hadde jeg besøk av Henry Land her på Gjøvik. Vi dro om kring til forskjellige lokasjoner på Gjøvik og tok bilder i forskjellige settinger med vakre naturlige omgivelser. Sjekk ut noen av bildene her. 

Klippestuping i Oppdal

Etter mye filming og redigering, er endelig den første filmen fra filmprosjektet ferdig! 
Fredag 2. september ble den publisert på Facebook og YouTube og har til nå fått over 10 tusen visninger ! Filmen har blitt veldig godt mottatt av publikum! Mange gode tilbakemeldinger om filmens kvalitet, oppbygning osv. Vi har også fått høre fra flere som spør hvor dette ble filmet og som sier at de ønsker å dra hit ! 

Cliff jumping in summer paradise, Magalaupet - Oppdal

Vi kan trygt si at filmen har blitt en stor suksess! Søndag morgen ringte en journalist fra Adressa.no og lurte på om hun kunne få et intervju angående filmen og prosjektet. Lenke til artikkelen: Adressa.no

Flere filmer med speedflying, downhill sykling og mer kommer snart ! 

Kjærestefotografering med Kristi og Hans

Lørdag 20. august var jeg på Oppdal sammen med Kristi og Hans for å fotografere dem. Begge to drar bort nå snart i forbindelse med utdanning og de ønsket å ta noen bilder sammen før sommeren er over. 

Et av parets favoritter

Et av parets favoritter

IMG_4909 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
Veldig profesjonell, imponerende bilder og rask levering!
— Kristi og Hans
IMG_4833 - Grendal Foto og Film (OG)-Edit.jpg
IMG_4908 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
IMG_4854 - Grendal Foto og Film (OG).jpg
IMG_4923 - Grendal Foto og Film (OG).jpg

Du kjenner deg kanskje igjen, ingen av dere er spesiellt komfortable forran kameraet og som regel står den ene bak kameraet. Bildene dere har sammen er kanskje kun noen snapshots fra fester eller noen "selfies" fra alpintbakken. Det er selvsagt ingenting galt med det. Men kanskje er ingen av dem er virkelig gode og får frem energien, følelsen og kjærligheten mellom dere, og hvor dere får vist dere fra deres beste side. Dette er noe jeg gjerne vil hjelpe dere med!