BILFOTO

Det er til enhver tid ca. 60.000 bruktbiler til salgs i det norske markedet. Gode bilder er en verdiøkende investering som får frem forskjellene og trekker flere potensielle kjøpere til din bil. Gode bilder har stor effekt for både private salg og forhandlere. Så sant det er konkurranse i markedet vil gode bilder alltid ha en positiv innvirkning i bilsalget. 

Jeg fotograferer biler både for bedrifter/forhandlere og privatpersoner. Fotograferingen kan gjennomføres med kunstig belysning, virtuelle riggbilder og mange flere teknikker.

BMW Torstein - Grendal Foto og Film (OG)  _MG_9777_-Edit.jpg

Bilforhandler

Forhandlerfoto er veldig enkelt å gjennomføre, fotograferingen skjer i lokalet uten behov for tilpasninger eller forberedelser. Jeg bruker egne medbrakte blitzer eller det lyset som finnes naturlig hvis det har god kvalitet. Ingen rigging er nødvendig å det hele kan være over på ca. en halv time. 

IMG_0368 - Grendal Foto og Film (OG)-Edit.jpg

Skreddersydd

Jeg kan også skreddersy fotograferingen etter dine ønsker, dette gjelder både for bedrifter og private, slik at du får de bildene du ønsker deg. Det kan for eksempel innebære fotografering ute "on location", bilder i bevegelse eller en mer permanent opprigning i lokalene. 

Ta kontakt med meg å forklar meg hva du har sett for deg så finner vi en løsning passer deg ! :)